Esteu aquí: Inici Residus i Neteja viària Què pots fer amb...? Recollida voluminosos
Accions del document

Recollida de voluminosos

Per administrador Darrera modificació 25-02-2009 10:24

Els ciutadans de Lleida tenen l’opció de demanar un SERVEI GRATUÏT de recollida de mobles i andròmines al portal de casa seva. Per a fer ús d’aquest servei cal trucar al telèfon d’atenció i sol·licitar el servei.

 

 

Telèfon gratuït d'informació a l'usuari i recollida de voluminosos

900 10 20 42

 

 

El servei comprèn la recollida i transport fins a la planta de desballestament o a la deixalleria de tots els mobles, electrodomèstics i trastos vells recollits al carrer, tant els servei concertats com els no concertats
 

El servei abastarà tots els mobles, electrodomèstics i trastos vells rebutjats pels habitants i les entitats publiques i les no lucratives de la ciutat.

 

El servei es presta de dos maneres:

 

1.- El sistema ordinari es realitza a sol·licitud de l’usuari que pot adreçar-se a la concessionària per telèfon (900102042) per email (ilnet@ilnet.es), per fax (973243301) o presencialment (carretera de Corbins s/n). El telèfon és gratuït.

 

2.- Mitjançant el servei permanent i diari d’un vehicle de recollida dels voluminosos abandonats, per solucionar els casos d’indisciplina ciutadana.

 

Classificació dels residus


MEDI AMBIENT I HORTA  |  C/ Tallada 32 · 25002 Lleida · Tel: 973 700 455 · mediambient@paeria.cat  |  Desenvolupat per:SemicInternet  |  Avís Legal
Accessibilitat  |  Llegenda de símbols  |  Ajuda'ns a millorar