Esteu aquí: Inici Horta Rutes a peu i amb bicicleta per l'Horta de Lleida Lleida - Timoneda d’Alfés
Accions del document

Lleida - Timoneda d’Alfés

Per jbatet Darrera modificació 13-10-2015 08:54

La ruta

Ruta que transcorre majoritàriament per camins de terra. El recorregut té una gran varietat d’atractius, a la primera part del tram podem gaudir de paisatges típics de l’horta amb grans extensions de fruiters i a mesura que es deixa enrere el canal d’Urgell predomina un paisatge estèpic, on trobem la timoneda d’Alfés. Durant el recorregut també passarem a tocar pel tossal de Pedrós, muntanyeta de 229 metres ubicada al municipi d’Albatarrech.

La timoneda d’Alfès d’extensió d’unes 100 ha és una zona protegida d’interès natural (PEIN) i delimitat com ZEPA (Zona de Especial Protecció de les Aus) on podrem observar fauna ornitològica estepària de gran valor natural.

 

Fitxa tècnica

 

Moderada Km ico-rellotge.jpgciclista.jpg desnivell.jpg ruta_circular.jpg
foto taronja.jpg 29,73 2 h 146 m Si

*El nivell de dificultat de la ruta s’ha fixat en funció de la presència o no de punts “de risc” com poden ser el creuament d’una carretera transitada,  camins transitats, etc.

 

 

 

Mapa de la ruta

Descobreix els diferents punts d'interès de la ruta fent un clik sobre la i

 

 

 

Descarrega't-ho!

  • Pots trobar la ruta ruta a l’enllaç  www.wikiloc.com
  • Descarrega't el recorregut per al teu GPS o emprant una aplicació al mòbil (com per exemple OruxMaps, aplicació senzilla de fer servir i que permet treballar amb els mapes fora de línia) Ruta.kml   Ruta.gpx
  • Descarregat la ruta en PDF on disposaràs d’una breu descripció del llibre de ruta i el mapa. (Mapa Lleida-Timoneda d'Alfés)

 

Què veurem?

 

Horta.jpg

Horta de Lleida

Horta2.jpg

Conreus frutícoles

timo2.jpg

Conreus herbacis

timo4.jpg

Timoneda d'Alfés

 timo5.jpg

Canal d'Urgell

timo3.jpg

Tossal del Pedrós

 

 


MEDI AMBIENT I HORTA  |  C/ Tallada 32 · 25002 Lleida · Tel: 973 700 455 · mediambient@paeria.cat  |  Desenvolupat per:SemicInternet  |  Avís Legal
Accessibilitat  |  Llegenda de símbols  |  Ajuda'ns a millorar