Accions del document

Raimat

Per jbatet Darrera modificació 13-10-2015 09:54

La ruta

És tracta de la ruta més exigent que us proposem, tant per la distància com pel seu desnivell acumulat, localitzat pràcticament en la primera meitat del recorregut.

La ruta transcorre per les partides regades pel canal de Pinyana, Montcada, Boixadors i Canet, passa pel terme d'Alpicat tot pujant cap a  la Cerdera, travessa els extensos camps de conreu de les finques de Raimat i ressegueix en algun un tram el canal d'Aragó i Catalunya (el qual pren les aigües del riu aragonés Éssera tot desembocant al riu Segre). Ja a tocar del poble de Raïmat la ruta s'endinsa dins una pineda, abans de començar el retorn cap a Lleida.

 

Un dels paisatges característics d’aquesta ruta són les extenses plantacions de vinya de les quals en surt el vi  amb Denominació d’Origen . Costers del Segre.

 

 

Fitxa tècnica

 

Moderada Km ico-rellotge.jpgciclista.jpg desnivell.jpg ruta_circular.jpg
foto taronja.jpg 39,56 2 h 40' 362 m  Si

*El nivell de dificultat de la ruta s’ha fixat en funció de la presència o no de punts “de risc” com poden ser el creuament d’una carretera transitada,  camins transitats, etc.

 

 

 

Mapa de la ruta

 

 

 

Descarrega't-ho!

  • Pots trobar la ruta  a l’enllaç  www.wikiloc.com
  • Descarrega't el recorregut per al teu GPS o mitjançant una aplicació mòbil fora de línia  (per exemple OruxMaps, aplicació senzilla de fer servir i que permet treballar amb els mapes fora de línia) Ruta.kml   Ruta.gpx
  • Descarrega't la ruta en PDF on disposaràs d’una breu descripció del llibre de ruta i el mapa. (Mapa Raimat)

 

 

Què veurem?

 

raimat7.jpg

Horta de Lleida

 raimat3.jpg

Castell de Raïmat

raimat1.jpg

La finca de Raïmat

raimat4.jpg

Esglèsia de Raïmat

bodega.jpg

Bodega de Raïmat

 canal.jpg

Canal de Catalunya i Aragó

 

 

 

MEDI AMBIENT I HORTA  |  C/ Tallada 32 · 25002 Lleida · Tel: 973 700 455 · mediambient@paeria.cat  |  Desenvolupat per:SemicInternet  |  Avís Legal
Accessibilitat  |  Llegenda de símbols  |  Ajuda'ns a millorar