Esteu aquí: Inici Agenda 21 de Lleida Agenda 21 Escolar de Lleida Residus
Accions del document

Gestió de Residus 1617

Per Agenda 21 Escolar de Lleida Darrera modificació 16-11-2016 14:20

La gestió dels residus al centre escolar

Recursos i serveis de l'Agenda 21 Escolar de Lleida

 Document resum: La gestió dels residus als centres escolars - Recursos i serveis

Recollida selectiva
 etiqueta paper.jpg

Servei de recollida de paper

Actualment, s'està produint un canvi en el servei de recollida de residus als centres escolars. Per aquest motiu, durant el primer trimestre del curs 1617, els recursos oferts pel programa són papereres grans i petites.

 etiqueta orgànica.jpg

Recollida de fracció orgànica

Actualment, s'està produint un canvi en el servei de recollida de residus als centres escolars. Per aquest motiu, durant el primer trimestre del curs 1617, no es lliuraran nous recursos, fins que el nou sistema no estigui implantat. Us mantindrem informats/des.

contenidor groc.jpg

Contenidors per a la recollida d'envasos

Actualment, s'està produint un canvi en el servei de recollida de residus als centres escolars. Per aquest motiu, durant el primer trimestre del curs 1617, no es lliuraran nous recursos, fins que el nou sistema no estigui implantat. Us mantindrem informats/des.

 

Altres serveis
 visita deixalleria.jpg

La deixalleria mòbil a l'escola

Aquí trobareu tota la informació sobre el servei de deixalleria mòbil a l'escola: presentació del servei, fitxa de treball, proposta d'activitats complementàries, procol de recollida per residus perillosos i document per fer la sol·licitud del servei.

També notícies de la visita de la deixalleria mòbil a diferents centres.

 

 

Servei de recollida de voluminosos i serveis especials

Més informació sobre el servei de deixalleria, servei de recollida de voluminosos (gratuït) i altres consultes a l'empresa de neteja i recollida de residus:ILNET, tel. 900 102 042, a/e: ilnet@ilnet.es

Si considereu que necesiteu algun servei especial de deixalleria, degut a les característiques del material que recolliu o al seu volum, envieu un correu electrònic a agenda21escolar@paeria.cat i s'estudiarà cada cas.

 Gots reutilitzables.JPG

Servei de préstec de gots reutilitzables

Celebreu el Carnestoltes? Feu una festa per Sant Jordi? Un sopar de final de curs?

Us oferim un servei de préstec de gots reutilitzables (de plàstic dur). Només cal que ens envieu un correu a agenda21escolar@paeria.cat dient quants en necessiteu i quin dia; ens posarem d'acord perquè els pugueu venir a recollir i vosaltres només els heu d'utilizar i després retornar-los un cop nets.


MEDI AMBIENT I HORTA  |  C/ Tallada 32 · 25002 Lleida · Tel: 973 700 455 · mediambient@paeria.cat  |  Desenvolupat per:SemicInternet  |  Avís Legal
Accessibilitat  |  Llegenda de símbols  |  Ajuda'ns a millorar